Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Restovaná treska

fotka Restovaná treska
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Restovaná treska:

900 g tresky bez hlavy  | 70 g tuku  | 30 g hladké mouky  | dle chuti: mletý pepř, ocet a sůl

Postup přípravy receptu Restovaná treska:

Tresku vykucháme, očistíme a pokropíme octem. Rybu s kůží rozřízneme na plocho, maso seřízneme a rozdělíme na porce napříč ryby. Před restováním opepříme a osolíme. Vložíme do rozpáleného tuku a po obou stranách restujeme tak, aby se maso důkladně prosmažilo.



Fotky receptu Restovaná treska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Restovaná treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !