Postup přípravy receptu Rychlé kremrole:
1. Do mísy nasypeme prosátou hladkou mouku, přidáme změklou, na kousky nakrájenou máslovou Ramu a zakysaný krém. Vypracujeme hladké těsto a necháme ho nejméně hodinu odpočinout.
2. Vypracované těsto rozválíme na velký obdélník. Potom ho rozkrájíme na asi 3 cm široké pruhy, které natáčíme na plechové trubičky. Položíme je na plech, každou potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme v předem vyhřáté troubě při 180°C asi 15 minut dozlatova.
3. Během pečení je čas si připravit do kremrolí bílkovou náplň - v páře vyšleháme dotuha bílky s cukrem. Jako druhou variantu náplně si můžeme připravit pařížskou šlehačku. Tu získáme, když nastrouháme čokoládu a nasypeme ji do Ramy Cremefine ke šlehání. Potom postavíme na oheň a pomalu zahříváme až do varu. Ve chvíli, když se začne Rama vařit, odstavíme a dáme zchladit i s kastrůlkem do ledové vody. Studenou Ramu Cremefine potom můžeme vyšlehat na velmi chutný a hustý krém.
4. Po upečení necháme kremrole vychladnout. Opatrně je sundáme z trubiček a naplníme sněhem. Nakonec je pocukrujeme moučkovým cukrem.