Použité suroviny receptu Rychlovka z kuřecího masa:
300 g kuřecí maso
| 2 cibule
| sůl, pepř, paprika
| 300 g plátkového sýra
| 1 velká sklenice tatarky
| máslo na vymazání pekáčku
| alobal na přikytí pekáčku
Postup přípravy receptu Rychlovka z kuřecího masa:
Pekáček si vymažeme máslem, na dno pekáčku vložíme nakrájenou cibuli, a kuřecí maso nakrájené na kostičky, opepřené, osolené a posypeme ho paprikou. Celou tuto směs polijeme tatarkou, navrch položíme plátky sýra, a přikryjeme alobalem. Vložíme do vyhřáté trouby na 250 st. a pečeme 25 min. Poté alobal dáme pryč a dopékáme při 200 st. 20 minut. Jako příloha jsou vhodné brambory nebo bramborová kaše
Fotky receptu Rychlovka z kuřecího masa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!