Postup přípravy receptu Rychlý kuskus s kuřecím masem:
Kuskus nasypeme do větší mísy a zalijeme dvěma hrnky vařící vody. Zamícháme, zakryjeme a necháme stát asi 30 minut. Poté kuskus vidličkou načechráme. Je-li stále tvrdý, přidáme trochu vařící vody a necháme ještě chvíli stát. Kuskus můžeme připravit i standardně dle návodu na obalu nebo ho můžeme zalít masovým či zeleninovým vývarem, bude mít pak lepší chuť.
Maso opláchneme a osušíme, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na oleji. Jarní cibulky nasekáme nadrobno, přidáme papriky nakrájené na malé kousky a vše krátce orestujeme spolu s masem. Do orestované směsi vmícháme kukuřici a jemně nasekanou petrželku, zaprášíme kari kořením. Směs přidáme do mísy s kuskusem, osolíme, opepříme a zakápneme citrónovou štávou. Ještě jednou vše opatrně promícháme, ozdobíme čerstvými bylinkami a podáváme.