Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlý mexický guláš z vepřového

fotka Rychlý mexický guláš z vepřového
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Rychlý mexický guláš z vepřového:

5 paprik různých druhů  | 1-2 chilli papričky  | 500 g vepřové plece  | dle chuti: kečup  | 1 cibulka  | 2 stroužky česneku  | 1 balení fazolí

Postup přípravy receptu Rychlý mexický guláš z vepřového:

Fazolky si den před namočíme do vody.
V hrnci osmahneme do růžova cibulku s česnekem (zároveň). Maso nakrájíme na nudličky nebo na kostky a orestujeme. Zasypeme nakrájenými paprikami a chilli a dusíme s masem cca 20 minut. Přidáme podle chuti kečup, pro barvu můžeme i červenou papriku. Osolíme a dusíme, dokud maso nezměkne.
Fazole uvaříme a přidáme do hrnce na úplný konec. Celý guláš ještě povaříme a dosolíme podle chuti a je hotovo.
Můžeme podávat s chlebem nebo bramborem, ale díky fazolím i samostatně.


Fotky receptu Rychlý mexický guláš z vepřového:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlý mexický guláš z vepřového
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !