Použité suroviny receptu Rychlý mexický guláš z vepřového:
5 paprik různých druhů
| 1-2 chilli papričky
| 500 g vepřové plece
| dle chuti: kečup
| 1 cibulka
| 2 stroužky česneku
| 1 balení fazolí
Postup přípravy receptu Rychlý mexický guláš z vepřového:
Fazolky si den před namočíme do vody.
V hrnci osmahneme do růžova cibulku s česnekem (zároveň). Maso nakrájíme na nudličky nebo na kostky a orestujeme. Zasypeme nakrájenými paprikami a chilli a dusíme s masem cca 20 minut. Přidáme podle chuti kečup, pro barvu můžeme i červenou papriku. Osolíme a dusíme, dokud maso nezměkne.
Fazole uvaříme a přidáme do hrnce na úplný konec. Celý guláš ještě povaříme a dosolíme podle chuti a je hotovo.
Můžeme podávat s chlebem nebo bramborem, ale díky fazolím i samostatně.
Fotky receptu Rychlý mexický guláš z vepřového:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!