Postup přípravy receptu Rýžové nudle s hovězím masem a jarní cibulkou:
Nudle nalámeme na menší kousky, vložíme je do většího množství osolené horké vody (80-90 stupňů) a necháme 5 minut stát. Scezené nudle propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Houby dáme do studené vody, zahříváme a po přejití varem je necháme asi 10 minut stát v horké vodě. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka, maso na nudličky, oloupaný zázvor najemno nastrouháme. Vodu z hub slijeme, třeně odkrojíme a kloboučky nakrájíme na nudličky. Na oleji osmehneme maso, přidáme houby, cibulky, prolisovaný česnek, zázvor a za stálého míchání několik minut opékáme. Nakonec vmícháme nudle, ochutíme sójovou omáčkou, olejem, cukrem a pepřem, promícháme a prohřejeme. Podle chuti osolíme a ihned podáváme.