Postup přípravy receptu Rýžový salát s krůtími prsíčky a ananasem :
Rýži uvaříme dle návodu na obalu a necháme vychladnout.
Krůtí prsíčka omyjeme, otřeme kuchyňským papírem a rozkrájíme nudličky. V pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm opékáme ze všech stran dozlatova. Osolíme, opepříme.
Hrášek blanšírujeme ve vroucí osolené vodě asi 5 minut, slijeme a na sítu necháme okapat.
Pomeranč oloupeme, rozebereme na dílky a nakrájíme na malé kousky. Ananas oloupeme vyřízneme tuhou středovou dužinu a nakrájíme na kostičky.
Kešu oříšky opražíme na suché teflonové pánvi. Bazalku opláchneme a dosucha otřepeme, lístky otrháme od stonků a jemně nasekáme.
Rýži smícháme s masem, hráškem, ananasem, pomerančem a mandlovým olejem a ochutíme solí, pepřem a vodou z pomerančových květů.
Před podáváním necháme krátce poležet.