Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Salát laděný dočervena

fotka Salát laděný dočervena
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Salát laděný dočervena:

100 g lollo rosso  | 100 g lollo biondo  | 50 g radicchia (červené čekanky)  | 150 g modrých hroznových bobulí bez zrnek  | 200 g balkánského sýra nebo halloumi, na plátky  | 4 lžíce panenského olivového oleje  |  lístky tymiánu na ozdobu  |  Na zálivku:  | 4 lžíce panenského olivového oleje  | 1 lžíce citronové šťávy  | 2 lžičky medu  |  sůl a čerstvě mletý pepř  | 1 lžička čerstvě nasekaného tymiánu

Postup přípravy receptu Salát laděný dočervena:

Prošlehejte přísady na zálivku. Listy salátů a radicchia natrhejte a promíchejte s přepůlenými hroznovými bobulemi.

Promíchejte se ²⁄³ zálivky a rozložte na mísu. Rozehřejte olej a zprudka na něm opečte sýr, po obou stranách a dozlatova.

Nechte na papírové utěrce odsát přebytečný tuk a ještě teplý sýr rozložte na salát. Pokapejte zbytkem zálivky a ozdobte tymiánem. Ihned podávejte.


Fotky receptu Salát laděný dočervena:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Salát laděný dočervena
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !