Použité suroviny receptu Salát Louis podle pirátů ze Saint Malo:
1 kg masa z nožiček aljašského královského kraba
| 3 rajčata nakrájená na
| 2 natvrdo uvařená vejce, pokrajená taktéž na
| 1 na tenké plátky nakrájená menší salátová okurka
| 8 osušených a uvařených hlaviček chřestu
| půl čajového hrnku vypeckovaných černých oliv
| ledový salát
| citrón
| Zálivka Louis:
| 2/3 čajového hrnku majonézy
| 1/3 hrnku chilli omáčky
| 1 lžička nadrobno nakrájené cibulky
| 2 lžičky šťávy z citrónu
| 1 lžička křenové omáčky
| 1/2 lžičky dijonské hořčice
| 1/8 lžičky pálivých papriček piri-piri
Postup přípravy receptu Salát Louis podle pirátů ze Saint Malo:
Nakrájejte krabí nožičky na 5 cm kousky. Na talíř se salátovými listy naaranžujte krabí maso, rajčata, vejce, okurku, chřest a olivy. Zakapejte citrónem. Podávejte s dresinkem a la Louis.
Fotky receptu Salát Louis podle pirátů ze Saint Malo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!