Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát Mandragora:
250 g černého kořenu
| 2 banány
| 3 rajčata
| 10-12 oliv
| 2 lžíce estragonového octa
| 4 lžíce olivového oleje
| šťáva z 1 citronu
| 1 čajová lžička ostré hořčice
| 3-4 lžíce kečupu
| sůl, hlávkový salát
Postup přípravy receptu Salát Mandragora:
Černý kořen oloupáme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Ihned položíme do citronové šťávy, aby zůstal bílý. Banány oloupeme, nakrájíme na kostičky, rajčata rozkrájíme na osminky, olivy na řezy. Vše zamícháme do připraveného salátu z černého kořene. K tomu olej, ocet, hořčici. Ozdobíme hlávkovým salátem a teprve na stole polijeme kečupem. K tomu podáváme tmavý chléb s máslem.
Fotky receptu Salát Mandragora:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!