3 jablka
| 1 uvařený celer
| 2 plátky ananasu
| 2 lžíce vlašských ořechů
| 125 g majonézy
| 4 lžíce bílého jogurtu
| 1 lžíce kečupu
| dle chuti citronová šťáva
| dle chuti cukr
| dle potřeby listy hlávkového salátu
| dle potřeby hroznové víno
| dle chuti sůl
Postup přípravy receptu Salát Montreux:
Oloupaná, jádřinců zbavená jablka a uvařený celer nakrájíme i s ananasem na tenké nudličky. Přidáme nahrubo nakrájené ořechy. Majonézu utřeme s jogurtem dohladka, pak vmícháme kečup, citronovou šťávu, osolíme a promícháme s připravenými surovinami. Hotový salát upravíme na list hlávkového salátu a ozdobíme hroznovým vínem.
Fotky receptu Salát Montreux:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!