Postup přípravy receptu Salát s avokádem a kuřecím masem:
1. Na dresing smícháme ve velké míse citronovou šťávu s tabaskem a oreganem a postupně k nim přiléváme olej. Přimícháme jarní cibulku.
2. Mezitím na středně velkém plameni rozpálíme vroubkovanou pánev.
3. Kuřecí maso necháme okapat, stranu bez kůže potřeme olejem a okořeníme oreganem, osolíme a opepříme. Maso opékáme kůží dolů 7 minut a občas je v nejtlustším místě k pánvi přitlačíme, potom je obrátíme a smažíme dalších 7 minut z druhé strany, dokud není hotové. Dáme na talíř a necháme vychladnout.
4. Maso nakrájíme na proužky, zalijeme dresinkem a v pokojové teplotě je necháme 15 minut marinovat.
5. Přisypeme olivy, mátu, petrželku a rajčata a salát důkladně promícháme. Avokádo podélně rozpůlíme, zbavíme pecky a nakrájíme do salátu. Salát ještě jednou lehce promícháme,osolíme a opepříme. Talíř ozdobíme listy salátu a samotný salát s avokádem a kuřecím masem servírujeme na nich.