Použité suroviny receptu Salát s hovězím masem a jahodami:
300-400g rosbífu
| 1 ks římský salát
| 200 g jahod
| 2-3 ks broskve
| Na zálivku
| 4 lžíce jahodového džemu
| šťáva z 1 citronu
| sůl
| mletý pepř
| 1 lžíce sladké čili omáčky
Postup přípravy receptu Salát s hovězím masem a jahodami:
Upečené studené maso nakrájíme přes vlákna na tenčí plátky. Salát omyjeme a natrháme na menší kousky. Broskve oloupeme a nakrájíme na dílky. V misce prošleháme všechny suroviny na zálivku. Kousky salátu, jahod a broskví rozdělíme na talíře, obložíme masem a přelijeme zálivkou.
Fotky receptu Salát s hovězím masem a jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!