Postup přípravy receptu Salát s pečeným kuřecím masem a malinami:
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, vložíme je do hrnce s vroucí vodou a uvaříme (musí zůstat tuhé). Slijeme je a necháme vychladnout.
Kuřecí prsíčka zlehka naklepeme a zprudka opečeme z jedné strany na rozehřátém rostlinném oleji. Pak je obrátíme, osolíme, ochutíme grilovacím kořením a opečeme i z druhé strany.
Přeložíme je na talířek a necháme zchladnout.
Z octa, olivového oleje, hořčice, máty a soli umícháme zálivku.
Čekanku a římský salát omyjeme, čekanku nakrájíme na nudličky, římský salát na proužky a vše nasypeme do mísy.
Přidáme vychladlé brambory a lehce promícháme. Směs rozdělíme na talíře, přidáme na nudličky nakrájená kuřecí prsíčka, čerstvé opláchnuté maliny a vše přelijeme zálivkou.
Pro větší společnost můžeme vše promíchat a podávat přímo ve velké míse.