3 svazky ředkviček
| 100 g řeřichy
| 1/2 hlávkového salátu
| 50 g žampiónů
| 100 g anglické slaniny nebo špeku
| 2 natvrdo uvařená vejce
| 1 sáček Knorr Francouzská zálivka na salát
| olej
Postup přípravy receptu Salát s ředkvičkami:
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Řeřichu omyjeme. Salát omyjeme a listy natrháme na menší kousky. Žampióny očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi prohřejeme 2 lžíce oleje a opečeme na kostičky nakrájenou slaninu nebo špek. Přebytečný tuk odstraníme osušením opečeného špeku kuchyňským ubrouskem. Obsah sáčku Knorr Francouzské zálivky smícháme s 3 lžícemi oleje a 3 lžícemi vody. Všechny přísady salátu dobře promícháme v salátové míse a rozdělíme na talíře. Natvrdo uvařená vejce oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a naaranžujeme na salát. Nakonec posypeme kostičkami špeku a přelijeme připravenou zálivkou.
Fotky receptu Salát s ředkvičkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!