Použité suroviny receptu Salát s tuňákem a olivami :
500 g scezeného a nakrájeného tuňáka z konzervy i s olejem
| 6 ks uvařených a na tenká kolečka nakrájených mrkví
| 2 ks uvařené a na kostky nakrájené brambory
| 4 lžíce rozpůlených vypeckovaných černých oliv
| 2 lžíce vinného octa
| 4 lístky bazalky
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Salát s tuňákem a olivami :
Do mísy dáme mrkev, brambory, tuňáka a černé olivy. Olej z tuňáka a vinný ocet nalijeme do uzaviratelné sklenice, přidáme sůl, pepř, zavřeme a sklenicí pořádně zatřepeme. Touto zálivkou přelijeme salát, který na konec ozdobíme lístky bazalky.
Fotky receptu Salát s tuňákem a olivami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!