Použité suroviny receptu Salát s tuňákem a těstovinami :
250 g sterilovaných červených fazolí
| 2 cibule
| 2 rajčata
| 250 g uvařených drobných těstovin
| 4 velké žampiony
| 180 g tuňáka ve vlastní šťávě
| 1 lžíce jemně nasekané pažitky
| 1/2 šálku olivového oleje
| 3 lžíce vinného octa
| 1 lžíce francouzské hořčice
| špetka soli
| špetka mletého pepře
Postup přípravy receptu Salát s tuňákem a těstovinami :
Vychladlé těstoviny v míse smícháme s tuňákem, drobně nasekanou cibulí, na kousky nakrájenými rajčaty a žampiony. Přidáme okapané fazole a vmícháme olej, do kterého jsme zašlehali hořčici, sůl, pepř a ocet. Salát necháme důkladně vychladit. Před podáním posypeme pažitkou.
Fotky receptu Salát s tuňákem a těstovinami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!