Vložil: | Dkd |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát venigred:
500 g uvařená červená řepa
| 500 g kysané zelí
| 250 g vařené fazole
| 2 polévkové lžíce olivový olej
| 1 polévkové lžíce strouhaný čerstvý křen
| dle chutí sůl, pepř, polévkové koření
Postup přípravy receptu Salát venigred:
Uvařenou červenou řepu nastrouháme nahrubo. Kysané zelí propláchneme a překrájíme.
Ve vhodné nádobě smícháme červenou řepu, kysané zelí a vařené fazole. Osolíme, opepříme dle chuti a salát ještě vylepšíme olivovým olejem, strouhaným křenem a polévkovým kořením.
Salát venigred podáváme s tmavým pečivem.
Fotky receptu Salát venigred:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!