Použité suroviny receptu Salát z avokáda a tuňáka:
1 avokádo
| 1 konzerva tuňáka v oleji
| 5 větviček saturejky (případne na dlaň sušené)
| 1 malá cibule nakrájená na drobno
| bílý pepř
| 1 vymačkaný citrón
Postup přípravy receptu Salát z avokáda a tuňáka:
Tuňáka z konzervy scedíme a rozdrobíme na menší kousky. Avokádo oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové kousky. Přidáme cibuli a na jemno nakrájenou čerstvou saturejku, polijeme citrónem a posypeme bílým pepřem. Podle chuti posolíme a promícháme. Necháme čtvrt hodiny uležet v lednici a pak podáváme v misce s bílým pečivem.
Fotky receptu Salát z avokáda a tuňáka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!