Použité suroviny receptu Salát z červené řepy s kokosovým mlékem :
1 středně velká bulva červené řepy
| cca 2 l vody na uvaření řepy
| 200 ml mléka
| 4 lžíce kokosové moučky
| špetka soli
| špetka moučkového cukru
| barevný hrubě drcený pepř
Postup přípravy receptu Salát z červené řepy s kokosovým mlékem :
Omytou řepu zbavíme kořínků, ve vodě uvaříme doměkka. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na nudličky. Mléko krátce povaříme s kokosem, necháme vychladnout a ochutíme solí a cukrem. Pak je nalijeme na pokrájenou řepu, necháme důkladně vychladit a před podáváním hustě posypeme pepřem.
Fotky receptu Salát z červené řepy s kokosovým mlékem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!