Použité suroviny receptu Salát z fazolek, oliv a ančoviček:
500 g čerstvých zelených fazolek
| sůl
| pepř
| 4 lžíce olivového oleje
| 10 filátek konzervovaných ančoviček
| 25 g kaparů
| šťáva z 1 citronu
| 100 g černých oliv bez pecek
| lístky bazalky
Postup přípravy receptu Salát z fazolek, oliv a ančoviček:
Fazolky vsypte do hrnce s vroucí osolenou vodou a asi 3 minuty vaříme. Scedíme a podle chuti osolíme a opepříme. Promícháme se 2 lžícemi oleje.
Ančovičky a kapary nasekáme, promícháme s citronovou šťávou a zbývajícím olejem. Lístky bazalky natrháme na kousky. Do mísy se zálivkou přidáme fazolky a posypeme olivami a bazalkou.
Fotky receptu Salát z fazolek, oliv a ančoviček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!