Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát z lusků cukrového hrášku:
200 g lusků cukrového hrášku
| 1 červená paprika
| 250 g cherry rajčátek
| 4 listy dubového salátu
| 5 listů salátu lollo biondo
| 60 g potočnice
| parmazán na ozdobu
| na česnekové krutony: 3 plátky ciabaty, 3 lžíce olivového oleje, 1 stroužek česneku
| na dresink: 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce majonézy, 1 lžíce zakysané smetany, 2 lžíce citronové štávy,1 lžíce hnědého cukru, drcený pepř
Postup přípravy receptu Salát z lusků cukrového hrášku:
Lusky, papriku a rajčátka nakrájíme na kousky, saláty omyjeme, necháme okapat a natrháme, poté vše promícháme. Plátky ciabaty nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme olivový olej s prolisovaným česnekem, přidáme ciabatu a opečeme ji dozlatova.
Opečenou ciabatu položíme na papírový ubrousek a zbavíme přebytečného tuku. Suroviny na dresink šleháme asi 2 minuty elektrickým šlehačem. Před podáváním nalijeme hotový dresink na směs zeleniny a posypeme česnekovými krutony a hoblinkami parmazánu.
Fotky receptu Salát z lusků cukrového hrášku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!