Postup přípravy receptu Salát z manga a červených paprik:
Ořechy po obou stranách orestujte na pánvičce, aby se rozvoněly. Opražte je nasucho a za stálého míchání, protože se rády připalují. Můžete je také nasypat na plech a opéct nasucho v troubě při cca 180 °C, plech vyložte pečicím papírem. Oloupejte manga a nakrájejte je na plátky. Pracujte zásadně nad miskou nebo hlubokým talířem, protože ovoce pouští spoustu aromatické šťávy, kterou v salátu využijete. V míse smíchejte koriandr, mátu, citronovou šťávu, cukr, rybí omáčku, olej a chilli omáčku. Přidejte mango, papriku a cibulku. Dejte tak na dvě hodiny vychladit. Před podáváním ozdobte ořechy. Salát z manga a červených paprik kombinuje několik chutí i konzistencí a je opravdu jedinečný.