Použité suroviny receptu Salát z rybího filé se zeleninou:
500 g rybího filé
| sůl
| 3 lžíce octa
| 200 g sladkokyselých okurek
| 200 g nakládaných kapií
| 100 g sterilovaného celeru
| 1 cibule
| 2 lžíce oleje
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Salát z rybího filé se zeleninou:
Rybí filé uvaříme v malém množství osolené vody s trochou octa. Asi po deseti minutách vaření filé vyjmeme a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme na malé kousky okurky, kapii, celer a oloupanou cibuli. Vše promícháme a spojíme s vychladlou nakrájenou rybou. Podle chuti okořeníme a nakonec zakapeme olivovým olejem. Při podávání salát posypeme nadrobno nasekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Salát z rybího filé se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!