Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Salát z vařených kedluben :
400 g kedluben
| 4 lžíce rajčatového protlaku
| špetka soli
| trochu citrónové šťávy a petrželky
Postup přípravy receptu Salát z vařených kedluben :
Kedlubny důkladně umyjeme, očistíme a necháme vařit doměkka. Uvařené kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle, mírně osolíme, zakapeme citrónovou šťávou a přelijeme rozšlehaným protlakem nebo rajčatovou šťávou. Zdobíme petrželkou.
Fotky receptu Salát z vařených kedluben :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!