Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neapolský salát

fotka Neapolský salát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Neapolský salát :

1 hlávkový salát  | 3 rajčata  | 1 malá salátová okurka  |  svazek ředkviček  | 2 tavené sýry (trojúhelníčky)  | 4 lžíce oleje  |  šťáva z jednoho citronu  |  sůl, pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Neapolský salát :

Ze salátu odstraníme zvadlé lístky, očistíme ho a dobře opereme pod tekoucí vodou. Potom ho nožem z nerezu nakrájíme na menší kousky, přidáme k němu rajčata nakrájená na osminky, oloupanou okurku nakrájenou na kostky, jemně nakrájené ředkvičky a na hrubém struhadle nastrouhané trojúhelníčky sýra. Zeleninu v salátové misce dobře promícháme. V hrnečku rozmícháme olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a nasekanou petrželku a vzniklou marinádou polijeme salát. Lehce ho promícháme a necháme v chladu uležet. salát podáváme jako přílohu k masitým pokrmům.


Fotky receptu Neapolský salát :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Neapolský salát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !