300 g vařeného filé
| 1 citron
| 100 g jablek
| 100 g sterilovaných okurek
| 2 vařená vejce
| 2 papriky
| 30 g cibule
| sůl, pepř
| malá majonéza
| 1 rajče
| petrželka na ozdobu
Postup přípravy receptu Salát z filé:
Vařené rybí filé pokrájíme na kousky a pokapeme šťávou z jednoho citronu. Jablka oloupeme, vykrájíme jadérka a nakrájíme na drobné kostky, okurku také nakrájíme na kostky, vejce na kolečka. Papriky opečeme na sucho v troubě, sloupneme z nich slupku a nakrájíme na proužky. Cibuli nakrájíme velmi drobně. Všechny suroviny smícáme v misce, osolíme, opepříme, přidáme majonézu a lehce promícháme. upravíme na misku a ozdobíme dílky rajčete se snítkou petrželové natě. Nechámeasi 4 hodiny v chladu uležet.
Fotky receptu Salát z filé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!