2 ks tomatové rybičky
| 1 ks jablko
| 2 ks kyselé okurky
| 200 g eidamu
| 150 g celeru v kyselém nálevu
| 150 g majonézy
| 1 kávová lžička worcestru
| 1/2 kávové lžičky soli a pepře
| 1/2 ks citronu
| 3 polévkové lžíce bílého jogurtu
Postup přípravy receptu Špica salát po opici:
Do mísy dáme rybičky, (které jsme pokrájeli na menší kousky), jablka očistíme a nakrájíme na kostičky, okurky, sýr a celer nastrouháme. Do směsi přidáme worcestr, šťávu z půlky citronu, pepř, sůl, jogurt a majonézu. Zlehka promícháme a můžeme natírat na veku.
Fotky receptu Špica salát po opici:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!