1,5 kg vepř. masa
| 1 cibule větší
| 3 str. česneku
| 1 lžíce worcesteru
| 3 lžíce kečupu
| 1 konzerva žampónů
| 1 lečo velké
| olej
| sůl
| pepř
| kmín
| sladká paprika
| chilli
| majoránka
| sůl
Postup přípravy receptu Šarišský guláš:
Maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přendáme do hrnce, ve kterém jsme na oleji osmahli nakrájenou cibuli s paprikou. Maso opepříme, osolíme, přidáme kečup a podusíme. Nakonec přidáme worchesterovou omáčku, lečo, žampióny, majoránku a česnek, povaříme a můžeme podávat.
Fotky receptu Šarišský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!