Použité suroviny receptu Šašlik z hovězí svíčkové:
750 g hovězí svíčkové
| 100 g porku
| 50 g sojové omáčky
| 25 g cukru
| 50 g bílého vína
| 50 g hladké mouky
| 2 ks vejce
| 150 g strouhanky
| 150 g oleje
Postup přípravy receptu Šašlik z hovězí svíčkové:
Ze sojové omáčky, cukru a bílého vína si připravíme marinádu. Hovězí nakrájíme na širší nudličky a porek na silnější kolečka, a vše napícháme jako špíz. Špízy dáme nejméně na 1 hodinu marinovat. Poté špízy necháme okapat, obalíme je v hladké mouce, vejcích a strouhance a smažíme.
Fotky receptu Šašlik z hovězí svíčkové:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!