Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sečuánské vepřové maso

fotka Sečuánské vepřové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Sečuánské vepřové maso:

100 g cibule  | 80 g cukru krupice  | 5 česneků  | 20 g černých hub  | 100 g sterilovaných kapií  | 20 g čili  | 450 g vepřové kýty  | 50 g čínského octa  | 200 g pórku  | 200 g hlávkového zelí  | zálivka:  | 100 g sojové omáčky  | 100 g rýžového vína  |  cukr  |  drůbeží vývar  | 1/2 lžičky zázvoru  |  olej

Postup přípravy receptu Sečuánské vepřové maso:

Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v Solamylu a vejcích. Hlávkové zelí, pórek a cibuli nakrájíme na nudličky, černé houby překrojíme na menší kousky. Připravíme si olej na pánev a necháme ho rozpálit. Vložíme maso a opečeme ho. Slijeme přebytečný olej a postupně přidáváme tyto ingredience: cukr smíchaný s čili kořením necháme trochu zkaramelizovat, zastříkneme octem a přidáváme zeleninu podle tvrdosti (cibule, zelí, houby, pórek, kapie), zalijeme připravenou zálivkou a necháme podusit. Podle potřeby zahustíme Solamylem a před dokončením přidáme česnek nakrájený na slabé plátky.



Fotky receptu Sečuánské vepřové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sečuánské vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !