Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.09. 2025
Dnes má svátek Naděžda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sedmihradský tokáň

fotka Sedmihradský tokáň
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Sedmihradský tokáň:

250 g hovězího roštěnce  | 250 g vepřového ramínka bez kosti  | 1 lžíce sádla  | 200 ml smetany  | 100 ml bílého vína  | 1 cibule  | - mletá paprika  | - sůl

Postup přípravy receptu Sedmihradský tokáň:

Na proužky nakrájené maso vložíme do kastrolu na jemně nastrouhanou cibuli a sádlo, posypeme paprikou a solí. Dusíme do vysmahnutí šťávy. Pak maso podlijeme vínem a dusíme až doměkka. Měkké maso podlijeme smetanou a necháme přejít varem


Fotky receptu Sedmihradský tokáň:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sedmihradský tokáň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles