Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 04.08. 2025
Dnes má svátek Dominik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Segedín ze sóji

fotka Segedín ze sóji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Segedín ze sóji:

1 balení kysaného zelí  | 1 smetana ke šlehání  | 1 balení sojových kostek  | 1 kostka zeleninového bujónu  | 1 velká cibule  | 1 lžíce sladké papriky  | 1 lžička pálivé papriky  | 2-3 lžíce mouky

Postup přípravy receptu Segedín ze sóji:

Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na drobno. Až zesklovatí, přidáme pálivou i sladkou papriku a ještě chvíli smažíme. Přidáme dvě třetiny balení kysaného zelí, podlijeme vodou a dusíme alespoň 25 až 30 minut. Kontrolujeme dostatek vody a případně doléváme další.
Mezitím povaříme sójové maso ve vodě spolu s bujónem (můžeme nahradit jiným kořením, např. směsí nového koření, pepře, papriky, bobkového listu) do měkka, slijeme a přidáme k segedínu.
Podušené zelí s paprikou zalijeme smetanou smíchanou s moukou a olejem. Nezapomeneme občas promíchat a dusíme dalších minimálně 15 až 20 minut, dokud je zelí úplně měkké. Na závěr přidáme zbylou třetinu kysaného zelí a prohřejeme. Osolíme. Podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Segedín ze sóji:

Segedín ze sóji
Segedín ze sóji
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Segedín ze sóji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !