Použité suroviny receptu Sekaná z vepřového masa v srnčím hřbetu:
600 g vepřového masa
| 100 g housek
| 2 vejce
| 4 lžíce mléka
| 1 cibule
| pepř
| sůl
| 1 stroužek česneku
| olej
| strouhanka
Postup přípravy receptu Sekaná z vepřového masa v srnčím hřbetu:
Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm umeleme housku navlhčenou mlékem. K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se solí a vajíčka a vše spojíme. Srnčí hřbet potřeme olejem a vysypeme strouhankou. Do hřbetu vložíme sekanou a pečeme v troubě, až je měkká. Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.
Fotky receptu Sekaná z vepřového masa v srnčím hřbetu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!