Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sekaný hovězí biftek

fotka Sekaný hovězí biftek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Sekaný hovězí biftek:

1 ks houska  | 200 g cibule  | 1 lžíce másla  | 500 g mletého hovězího masa  | 1 ks vejce  | 1 lžička soli  | 1/2 lžičky pepře  | 4 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Sekaný hovězí biftek:

Housku namočte ve vodě, vymačkejte a dejte do mísy. Cibule oloupejte, jednu z nich rozsekejte a poduste na másle do sklovita. Přidejte k housce, smíchejte s mletým masem, vejcem, solí a pepřem, zformujte bifteky. Zbylou cibuli nakrájejte na tenké kroužky. Na pánvi zahřejete trochu oleje na vysokou teplotu. Cibuli za stálého obracení nechte zezlátnout, vyjměte a udržujte teplou. zbývající olej dejte do pánvičky a zahřejte. Položte do něj sekané bifteky a opékejte každou stranu 4 - 5 minut. Posledních 5 minut teplotu snižte. Vhodná příloha jsou brambory maštěné máslem s petrželkou a míchaný salát se smetanovou zálivkou.


Fotky receptu Sekaný hovězí biftek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekaný hovězí biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !