Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Selské špízy s bramboráčky

fotka Selské špízy s bramboráčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Selské špízy s bramboráčky:

200 g vepřové kýty  | 200 g anglické slaniny  | 200 g ostré suché klobásy  | 2 cibule  | dle potřeby: olej  | dle chuti: grilovací koření  | Bramboráčky:  | 350 g brambor  | 80 g hladké mouky  | 0,4 dl mléka  | 1 vejce  | 2 stroužky česneku  | dle potřeby: olej na smažení  | 1 lžička majoránky  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Selské špízy s bramboráčky:

Maso, slaninu, klobásu a cibuli nakrájíme na stejně velké kousky, napíchneme na 4 grilovací jehly a ze všech stran obalíme ve směsi koření na grilování. Každý špíz pokapeme olejem a ze všech stran opečeme na grilu. Podáváme s bramboráčky.
Bramboráčky:
Oloupané brambory nastrouháme, slijeme z nich přebytečnou vodu a promícháme je s vejcem, moukou, mlékem a česnekem utřeným se solí. Těsto ochutíme majoránkou a pepřem a tvoříme z něj placky, které smažíme z obou stran v rozpáleném oleji.



Fotky receptu Selské špízy s bramboráčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selské špízy s bramboráčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !