Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Selské sýrové fondue

fotka Selské sýrové fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Selské sýrové fondue:

500 g strouhaného ementálského sýra  | 200 ml suchého bílého vína  | 1 stroužek rozetřeného česneku  | 3 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce citrónové šťávy  |  mletý pepř  | trochu slivovice

Postup přípravy receptu Selské sýrové fondue:

Víno zahřejeme, když je horké, necháme v něm zezlátnout rozetřený česnek a za stálého míchání přidáváme po lžících strouhaný sýr, pak hladkou mouku, citrónovou šťávu. Mícháme, dokud fondue nepřivedeme k varu, pak osolíme, opepříme a přidáme trochu slivovice. Směs vaříme jen tak dlouho, dokud se sýr nerozpustí. Dalším vařením by fondue ztuhlo. Podáváme je v nádobě, kterou je nutno udržovat stále na teple. Speciálními dlouhými vidličkami napichujeme kostky tvrdšího chleba, namáčíme je do fondue a pojídáme.


Fotky receptu Selské sýrové fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Selské sýrové fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles