Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.06. 2025
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso na jehle

fotka Skopové maso na jehle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopové maso na jehle:

4 skopové kotlety  | 3 velké cibule  |  sůl  |  mletý pepř  |  olej  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Skopové maso na jehle:

Kotlety vykostíme a každou nakrájíme na 4 kusy, osolíme a vložíme je do marinády, kterou jsme připravili z jedné cibule pokrájené na kostky, pepře, oleje a citronové šťávy. Maso necháme marinovat v ledničce nejlépe přes noc. Před přípravou vyjmeme z marinády, cibule nakrájíme na silnější plátky, navlečeme na jehlu střídavě maso a cibuli a opečeme na roštu nebo v pánvi.


Fotky receptu Skopové maso na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !