Vložil: | Lojzinkaa |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Skoroprovensálské houby:
700 g čerstvých hub (nebo 2-3 hrsti sušených, předem krátce namočených ve studené vodě)
| tuk
| 1 cibule
| 3-4 lžíce rajčatového protlaku (či 2 lžíce kečupu)
| 2 stroužky česneku
| pepř
| sůl
| 1 lžíce nadrobno nasekané petrželové nati
Postup přípravy receptu Skoroprovensálské houby:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku. Přidáme houby (čerstvé nakrájené na drobnější kousky, namočené sušené trochu vymačkané), sůl, pepř a petrželku. Dusíme doměkka, vydusíme přebytečnou vodu, vmícháme protlak (kečup), trochu osmahneme, dame třený česnek, přilijeme několik lžic vřelé vody (i s kouskem masoxu) a chvilinku dodusíme.
Fotky receptu Skoroprovensálské houby:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!