Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Skotské řízky :
600 g-700 g telecího masa
| 120 g žampionů
| dle chuti citronová šťáva
| máslo
| dle chuti petrželka
| hladká mouka
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| vývar
Postup přípravy receptu Skotské řízky :
Telecí nakrájíme na kostky, obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem, vložíme na rozehřáté máslo a krátce osmahneme. Podlijeme vývarem a dusíme. Téměř měkké maso posypeme drobně nakrájenými žampióny, pokapeme šťávou, přisolíme a dál dusíme. Hotové skotské řízky zdobíme petrželkou. Příloha - bramborová kaše.
Fotky receptu Skotské řízky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!