Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené ovocné knedlíky

Pečené ovocné knedlíky
25. 04. 2008 Sladká jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené ovocné knedlíky: Nejprve si rozpálíme troubu zhruba na 170 °C. Připravíme si vhodný pekáč, který vymažeme máslem. Meruňky omyjeme, vypeckujeme a rozpůlíme. Následně připravíme hladké těsto z tvarohu, nastrouhané c ... …více»

Houskové knedlíky se sladkou omáčkou

Houskové knedlíky se sladkou omáčkou
25. 04. 2008 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Houskové knedlíky se sladkou omáčkou: Knedlíky ohřejeme nad parou. Mezítím si rozvaříme povidla s vodou na omáčku. Horké knedlíky na talíři přelijeme omáčkou a ozdobíme kysanou smetanou (jogurtem). ... ... …více»

Sladký šmorn

Sladký šmorn
25. 04. 2008 Sladká jídla ++++++++-_
Příprava receptu Sladký šmorn: Z mléka, vajec, soli, cukru a krupice umícháme těsto a necháme 30 minut odstát, aby krupice nabobtnala. V hrnci rozehřejeme sádlo, na to nalijeme těsto a mícháme, až zhoustne. Podáváme s kompotem, gra ... …více»

Dušená jablka s vanilkovou omáčkou

Dušená jablka s vanilkovou omáčkou
24. 04. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Dušená jablka s vanilkovou omáčkou: 6 větších jablek oloupeme, jaderníky vykrojíme a jablka dusíme téměř do měkka v cukrové vodě s citronovou kůrou. Na větší sušenku či vykrojené kolečko z piškotu dáme vychladlé jablko, přilijeme vanilk ... …více»

Utopený štrůdl

Utopený štrůdl
23. 04. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Utopený štrůdl: Zpracujeme těsto a na 2 hodiny ponoříme do misky zalité studenou vodou. Vyndáme těsto a na pomoučeném vále, rozválíme asi na 6 nohavic. Pak plníme nastrouhanými jablky a posypeme cukrem. Pečeme na 180 ... …více»
 

Vločkové lívanečky

Vločkové lívanečky
22. 04. 2008 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Vločkové lívanečky: Vločky namočíme do části mléka a necháme asi hodinu bobtnat. Pak přidáme prosátou mouku, sůl, vejce a vykynulý kvásek. Mlékem zaděláme těsto, které se sběračky volně stéká. Hrnek přikryjeme utěrkou a ... …více»

Ovocné kroužky

Ovocné kroužky
22. 04. 2008 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Ovocné kroužky: Oloupaná a jádřinců zbavená jablka nakrájíme na půlcentimetrová kolečka, potřeme je po obou stranách citronovou šťávou a namáčíme v těstíčku. To si připravíme z mouky, soli, prášku do pečiva, vejce, m ... …více»

Lesní ovoce zapečené v bílé čokoládě

Lesní ovoce zapečené v bílé čokoládě
22. 04. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Lesní ovoce zapečené v bílé čokoládě: Ovoce rozdělíme do malých zapékacích misek nebo vsypeme do jedné větší. Posypeme citronovou kůrou a dáme minimálně na půl hodiny do lednice. Mezitím nalámeme čokoládu do misky. Smetanu zahřejeme v kas ... …více»

Maxi rohlík na sladko

Maxi rohlík na sladko
22. 04. 2008 Sladká jídla +++++_____
Příprava receptu Maxi rohlík na sladko: Droždí rozdrobíme do vlahého mléka, přidáme lžíci cukru, posypeme hladkou moukou a necháme vykynout. Mouku smícháme se zbylým cukrem, solí, vanilkovým cukrem, citronovou kůrou, žloutky a vykynutým k . ... …více»

Beleše bez droždí

Beleše bez droždí
22. 04. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Beleše bez droždí: Ze surovin uděláme těsto a necháme chvíli odpočinout. Tvarujeme placky jako na langoše a smažíme v rozpáleném oleji. Potíráme marmeládou. Kvůli uvařeným bramborám jsou vláčné a vydrží poměrně dlouho . ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !