Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 13.06. 2025
Dnes má svátek Antonín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýžový pudink

fotka Rýžový pudink
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rýžový pudink:

200 g kulatozrné rýže  | 50 g másla  | 500 -700 ml mléka(podle druhu rýže-každá má jinou savost)  | několik tobolek kardamonu či hvězdiček badyánu  | kousek celé skořice  | 80 g rozinek,nejlépe žlutých  | 100 g přírodního cukru  |  máslo na vymazání formiček

Postup přípravy receptu Rýžový pudink:

1.Rýži propláchněte-nejlépe na cedníku-, nechte okapat a vysušit. V hrnci rozehřejte máslo a rýži na něm osmahněte. Promíchejte, aby se zrnka obalila rozpuštěným tukem. Přilijte mléko s kořením a na mírném ohni povařte asi čtvrt hodiny. Pak vmíchejte rozinky a vařte ještě tak deset minut(podle potřeby dolijte mléko). Zapněte gril v troubě nebo ji předehřejte na nejvyšší stupeň. Rýžovou směs rozdělte do vymazaných zapékacích formiček nebo jedné větší formy a posypte cukrem. Vložte pod gril a rýžový pudink krátce(asi tři minuty) zapečte, aby cukr zkaramelizoval.


Fotky receptu Rýžový pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rýžový pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !