Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.04. 2025
Dnes má svátek Julius
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Teplé jablko

fotka Teplé jablko
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Teplé jablko:

6 ks jablíček  | 2 dl vody  | 80 g cukru  | 1 ks skořicového cukru  | 2 až 3 lžíce rumu

Postup přípravy receptu Teplé jablko:

Jablíčka oloupeme, odstraníme jadřince a ve vodě s cukrem lehce podusíme, aby změkla. Potom jablíčka urovnáme na mísu a šťávu, kterou jablíčka pustila při dušení vaříme dále, dokud nezhoustne. Polijeme jí jablíčka a těsně před podáváním na stůl posypeme skořicovým cukrem a polijeme rumem.


Fotky receptu Teplé jablko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Teplé jablko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !