Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkokyselé kuře z Digby

fotka Sladkokyselé kuře z Digby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sladkokyselé kuře z Digby:

10 kuřecích horních stehýnek, paliček  | 1 šálek nakrájené cibule  | 1 šálek kečupu  | 1 šálek vody  | 1 lžičku soli  | 1 lžičku Vegety  | 2 lžičku worcesterové omáčky  | 1/4 šálku vinného octa  | 1/2 šálku hnědého cukru - stačí normál  | 1 špetka sušeného muškátového květu  | 1 lžička papriky  | 2 zelené mírně pálivé paprikové lusky

Postup přípravy receptu Sladkokyselé kuře z Digby:

Kousky kuřete promícháme se všemi uvedenými surovinami a dáme uležet několik hodin. Pečeme při 180 - 200°C po dobu asi 1 hodiny. Během pečení poléváme vypečenou šťávou. Opravdu výborné jídlo a je u nás v rodině velmi oblíbené, mnohokrát odzkoušené. Opravdu ho velmi rád všem doporučuji zkusit.


Fotky receptu Sladkokyselé kuře z Digby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sladkokyselé kuře z Digby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !