Postup přípravy receptu Sladkokyselé masové nudličky:
Maso nakrájíme na tenké nudličky. Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek nasekáme. Papriky, naťové cibulky, cuketu, čínské zelí i mrkev očistíme. Slijeme nálev z bambusových výhonků. Chilli papričku nasekáme, všechnu ostatní zeleninu drobně pokrájíme. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a osmahneme na něm česnek s cibulí. Přidáme maso a za stálého míchání ho prudce opečeme. Vysypeme je do misky. Do pánve nalijeme zbývající olej. Osmahneme na něm chilli kousky papriky vyjmeme a vyhodíme. Do ochuceného oleje nasypeme pokrájenou zeleninu a opečeme ji. Jakmile začne měknout, přidáme k ní maso. Ochutíme kajenským pepřem, zázvorem, sójovou omáčkou, octem a cukrem. Podáváme ihned.