Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slaný pamlsek s klobáskou

Slaný pamlsek s klobáskou
23. 11. 2008 Slané pečivo ++-_______
Příprava receptu Slaný pamlsek s klobáskou: Z mouky, másla a smetany vypracujeme těsto, které necháme do druhého dne v chladničce odležet. Tvrdý sýr nastrouháme a klobásku rozkrájíme. Druhý den těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka, která ... …více»

Sýrové vafle

Sýrové vafle
23. 11. 2008 Slané pečivo ++++++++__
Příprava receptu Sýrové vafle: Žloutky a máslo utřeme do jemné pěny. Vmícháme smetanu, mléko, osolíme, opepříme a přidáme špetku cukru. Nastrouháme si sýr. Oloupeme cibuli a na jemném strouhadle ji nastrouháme. Sýr i cibuli vmíc ... …více»

Chléb se sýrem a anglickou slaninou

Chléb se sýrem a anglickou slaninou
20. 11. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Chléb se sýrem a anglickou slaninou: Prosátou mouku, sůl, kvasnice, kmín a vodu s octem smícháme nejlépe v mixeru a necháme asi hodinu kynout. Vymažeme a vysypeme formu srnčí hřbet a těsto nalijeme asi 1 cm do výšky. Poklademe několika . ... …více»

Domácí kmínový chléb

Domácí kmínový chléb
20. 11. 2008 Slané pečivo ++++++++++
Příprava receptu Domácí kmínový chléb: Brambory ve slupce uvaříme, oloupeme a nastrouháme. Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme 45 minut kynout na teplém místě. Během kynutí si připravíme plech, který pomoučíme hladk ... …více»

Plnění šnečci

Plnění šnečci
20. 11. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Plnění šnečci: Troubu si nejprve předehřejeme na 200°C. Listové těsto vyválíme na tenký plát. Poklademe plátky šunky, slaniny a sýra, dobře zarolujeme (hodně utahovat) do rolády. Na prkénku krájíme z válečku k ... …více»
 

Slané cibulové koláčky

Slané cibulové koláčky
20. 11. 2008 Slané pečivo +++++++-__
Příprava receptu Slané cibulové koláčky: V míse smícháme mouku, olej, sůl, vlažnou vodu a vzešlý kvásek z uvedených surovin. Zpracujeme těsto, které necháme ještě asi půl hodiny vyhynout. Potom těsto rozválíme asi na centimetr silnou placku, ... …více»

Pečený hermelín v listovém těstě

Pečený hermelín v listovém těstě
19. 11. 2008 Sýrová jídla +++++-____
Příprava receptu Pečený hermelín v listovém těstě: Z listového těsta vyválíme na lehce pomoučeném vále slabší plát, který rozdělíme na čtyři části. Každou z částí potřeme kečupem, doprostřed každého kusu těsta položíme celý hermelín, posypeme ho nakrá ... …více»

Štrůdl na slano

Štrůdl na slano
17. 11. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Štrůdl na slano: Klobásy a cibuli nakrájíme a osažíme na oleji. Potom přidáme zelí a vypneme a necháme zchladnout. Rozválíme těsto (můžeme na 2 menší pláty) položíme na to zelí s klobásou a zabalíme. Potřeme vajíčkem ... …více»

Pečivo z listového těsta s hermelínovou pěnou

Pečivo z listového těsta s hermelínovou pěnou
16. 11. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Pečivo z listového těsta s hermelínovou pěnou: Z listového těsta vyválíme plát, ze kterého vykrajujeme různé tvary. Přeneseme je na studenou vodou vypláchnutý plech a potřeme je rozšlehaným vejcem. Vložíme do předehřáté trouby a upečeme. Po zchlad ... …více»

Sýrové pečivo ze dvou druhů sýra

Sýrové pečivo ze dvou druhů sýra
16. 11. 2008 Slané pečivo +++++_____
Příprava receptu Sýrové pečivo ze dvou druhů sýra: Všechny suroviny důkladně propracujeme alespoň 5 – 10 minut a necháme 2 hodiny v chladu rozležet. Na pomoučeném vále nebo mezi dvěmi mikrotenovými fóliemi vyválíme placku 0,5 cm silnou. Vykrajujeme tv ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !