Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slanáčky

Slanáčky
21. 10. 2008 Slané pečivo +++++++___
Příprava receptu Slanáčky: Z mouky, droždí, tuku, žloutku (části), citronové kůry a soli zaděláme kváskové těsto. Pak jej zaděláme s mlékem na polotuhé těsto. Po odpočinutí jej vyválíme na pomaštěný plech, potřeme zbytkem žlout ... …více»

Kmínové křupavé krekry

Kmínové křupavé krekry
21. 10. 2008 Slané pečivo +++++++++_
Příprava receptu Kmínové křupavé krekry: Prosejeme mouku se solí, římským kmínem a pomocí prstů tam rozdrobíme máslo na drobenku. Vmícháme dovnitř kmín, a postupně tam vpracujeme 2 - 3 lžíce vody tak, aby vzniklo měkké těsto. Lehce hnístíme ... …více»

Pikantní stébla z lístkového těsta

Pikantní stébla z lístkového těsta
21. 10. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Pikantní stébla z lístkového těsta: Předehřejeme troubu ba 230°C. Vyložíme dva plechy pečícím papírem. V misce smícáme sýr s pepřem. V jiné misce sezamová semínka, mák a sůl. Položíme lístkové těsto na vál a rozkrojíme jej po délce, neb ... …více»

Slané tyčky z lístkového těsta

Slané tyčky z lístkového těsta
21. 10. 2008 Slané pečivo +++-______
Příprava receptu Slané tyčky z lístkového těsta: Obě těsta zpracujeme zvlášť. Klasickým způsobem nejméně 3x překládáme. Hotové těsto vložíme pod překlopený hrnec a na vále přikryté necháme uložet do druhého dne. Druhý den těsto rozválíme na výšku st ... …více»

Valentýnské preclíky

Valentýnské preclíky
21. 10. 2008 Slané pečivo ++++++____
Příprava receptu Valentýnské preclíky: Z mouky, tuku, žloutků, smetany a soli vypracujte vláčné těsto, které nechte odpočinout. Těsto rozkrájejte na kousky, vyválejte nudličky, které stočte do tvaru srdíček. Potřete rozšlehanými bílky, pos ... …více»
 

Koláč se slaninou

Koláč se slaninou
21. 10. 2008 Slané pečivo ++++++-___
Příprava receptu Koláč se slaninou: Smícháme první 4 ingredience a vypracujeme v elastické těsto. Zabalíme do plastického filmu a necháme v chladničce 30min. Na rozehřáté pánvi osmažíme plátky slaniny a necháme je vychladnout. Vyválíme ... …více»

Plněná kolečka z listového těsta

Plněná kolečka z listového těsta
21. 10. 2008 Slané pečivo +-________
Příprava receptu Plněná kolečka z listového těsta: Těsto rozválíme na tenký plát, okořeníme, poklademe salámem, sýrem, potřeme česnekem, dáme cibuli, pokapeme kečupem a smotáme v roládu. Krájíme kolečka o šířce 1cm a pokládáme na plech na kterém máme ... …více»

Lístkové trojúhelníčky

Lístkové trojúhelníčky
21. 10. 2008 Slané pečivo ++++-_____
Příprava receptu Lístkové trojúhelníčky: Na trošce oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou uzeninu, žampióny, olivy nakrájené na kolečka, sojovou omáčkou, pepřem a vegetou nebo solí dochutíme. Těsto rozdělí ... …více»

Pizza Focaccia

Pizza Focaccia
21. 10. 2008 Pizza ++++++-___
Příprava receptu Pizza Focaccia: Z 1 dl mléka, cukru a droždí si připravíme kvásek. Na válu osolíme mouku, uděláme si v ní důlek, do kterého nalijeme vzešlý kvásek, olej a zbylé vlažné mléko. Zaděláme do hladkého těsta a přibližně ... …více»

Slaný koláč se špagetami a žampiony

Slaný koláč se špagetami a žampiony
20. 10. 2008 Slané pečivo +++++-____
Příprava receptu Slaný koláč se špagetami a žampiony : Z mouky, másla (studeného), špetky soli a 60 ml vody vypracujeme hladké křehké těsto. Zabalené do fólie je chladíme asi 30 minut. Žampiony nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme žampi ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !