Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kmínové křupavé krekry

fotka Kmínové křupavé krekry
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kmínové křupavé krekry:

125g hladké mouky  | 50g másla  | 1/4 lžičky pomletého římského kmínu  | 1/4 lžičky soli  | 1 - 2 lžičky kmínu

Postup přípravy receptu Kmínové křupavé krekry:

Prosejeme mouku se solí, římským kmínem a pomocí prstů tam rozdrobíme máslo na drobenku. Vmícháme dovnitř kmín, a postupně tam vpracujeme 2 - 3 lžíce vody tak, aby vzniklo měkké těsto. Lehce hnístíme do hladka, přikryjeme kuchyňským filmem a necháme 30 minut odpočinout. Na mírně pomoučeném vále tence vyválíme těsto a pomocí 7 cm vykrajovací formičky vykrájíme kolečka. Zbytek těsta shrneme a znovu vyválíme a vykrájíme kolečka. Přendáme je na velký plech, jejich povrch propícháme vidličkou a vložíme do předehřáté trouby na 190°C. Péčeme 10 minut, otočíme krekry a péče je dalších 5 minut do křupava a světle zlatova. Necháme vychladnout a uschováme je ve vzduchotěsné nádobě.


Fotky receptu Kmínové křupavé krekry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kmínové křupavé krekry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !