Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slaninové špalíčky z panenky

fotka Slaninové špalíčky z panenky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Slaninové špalíčky z panenky:

dle chuti: mletý černý pepř a sůl  | 2 lžíce grilovací koření  | 2 ks vepřová panenka  | 5 lžic olej  | 2 lžíce celý černý pepř  | 1 lžička jalovec  | 8 - 10 plátků anglická slanina

Postup přípravy receptu Slaninové špalíčky z panenky:

Panenku podle potřeby očistíme.

V hmoždíři utlučeme pepř, grilovací koření a jalovec na jemnější prášek. Ten přesypeme na fólii nebo pečící papír a obě panenky v kořenící směsi obalíme.

Panenky nakrájíme na špalíčky o výšce slaniny a do slaniny je úhledně zabalíme. Po obvodu obvážeme špalíček nití, aby se slanina během pečení neodmotala. Špalíčky - hlavně část s masem posypeme solí a pepřem.

V pánvi rozehřejeme olej. Lepší je vyšší teplota. Špalíčky v něm ze všech stran restujeme, než se začne slanina vyškvařovat. Maso se za tu dobu propeče. Obvykle to trvá 3 - 4 minuty z každé strany.

Pokud máme maso připraveno dřív než přílohu, můžeme jej schovat do alobalu a nechat pustit šťávu.



Fotky receptu Slaninové špalíčky z panenky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slaninové špalíčky z panenky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !