Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slaný rýžový nákyp

fotka Slaný rýžový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Slaný rýžový nákyp:

200 g rýže  | 400 ml zeleninového bujonu  | 250 g žampionů  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  |  červená a zelená paprika  | 200 ml kysané smetany  | 4 vejce  |  sůl  |  pepř  |  čili koření  |  olej  | 250 g tofu /nebo tvarohu/  | 250 g tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Slaný rýžový nákyp:

Cibuli a česnek nakrájíme a opražíme na oleji. Přidáme kostičky papriky, plátky žampionů, směs zalijeme vývarem a nakonec vmícháme rýži. Přikryjeme a udusíme doměkka.
Ve smetaně rozmícháme vejce, osolíme a opepříme. Tofu nakrájíme na kostky, smícháme s uvařenou rýží, přimícháme polovinu nastrouhaného sýra a přendáme do vymazané zapékací mísy. Vrch urovnáme, posypeme paprikou, zbylým strouhaným sýrem a polijeme připravenou smetanou. Zapekáme 45 minut.


Fotky receptu Slaný rýžový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slaný rýžový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !